2 març 2015

II Fira de Comerç de Celrà

L’Associació de Comerciants de Celrà organitza per segon any consecutiu la Fira de Comerç, un espai on els establiments del poble ens reunim per a donar a conèixer els nostres productes i serveis al públic. Un dia de celebració en què ens trobem per a compartir experiències i consells i també per a oferir promocions especials als clients. 

Degut a l’èxit de la primera edició, aquest any s’ha decidit ampliar la fira a dos dies per tal de fer més gran la festa. Enguany, se celebra el dissabte 21 i el diumenge 22 de març al Pavelló de les Piscines, amb activitats organitzades els dos dies.

El dissabte serà un dia més de festa; començarem amb una classe de ZumbaKids (a les 17:15h) perquè els nens puguin passar-ho bé ballant al ritme de Zumba. Seguidament, es durà a terme una MasterClass de Zumba per adults (a les 18:00h) en la que tots podrem disfrutar al mateix temps que ens posem en forma. Ja podeu comprar les vostres entrades enviant un correu a: comerciantscelra@gmail.com. L’entrada de ZumbaKids té un cost de 3€ (amb aigua inclosa) i la de Zumba per adults té un preu de 7€ (amb un obsequi d’aigua i tovallola).

I no només això, sinó que les entrades de Zumba tenen premi, si compartiu la següent publicació del Facebook, podeu guanyar un gorro de la marca Salomon! Aconsegueix-lo ja fent click al següent enllaç.

A continuació, hi haurà temps per a sopar o menjar alguna cosa ja que els bars i restaurants del poble inscrits a la fira ens oferiran els seus serveis allà mateix, i podreu degustar les seves especialitats sense haver-vos de desplaçar. Després d’agafar forces, hi haurà una sessió de músiva en viu a càrrec de The Country Revival Farmers amb els que ens ho passarem d’allò més bé ballant al ritme del country i els balls folklòrics més animats.

El diumenge serà la Fira de Comerç (de 10 a 20h) amb un munt d’estands dels diferents establiments del poble que ens oferiran des de productes d’alimentació, de roba i complements, de bicicletes, serveis de bellesa i perruqueria, fotografia, mecànica, instal·lacions, restauració, informàtica, teràpies naturals, educació infantil, arquitectura, jardineria, papereria, odontologia i molt més. A part de la presentació de productes i serveis, també s’organitzaran tallers, xerrades i demostracions de l’elaboració de productes amb les que a més de passar-ho bé, aprendrem de la mà dels mateixos comerciants.

Durant tot el diumenge també hi haurà servei de bars i restaurants, a més d’inflables infantils perquè els més petits puguin gaudir de la jornada igual que els adults.

Només ens queda dir-vos que us hi esperem a tots!
FES POBLE, COMPRA A CELRÀ!


Carrer Bòbiles, 9 - 17460 Celrà - Tel. 972 493 254 - info@comerciantsdecelra.com

Avís legal kreadora