15 desembre 2014

Campanya de Nadal 2014

L’Associació de Comerciants de Celrà organitza enguany una nova Campanya de Nadal. Sota el lema “Aquest any compra a Celrà, hi sortiràs guanyant”, la campanya consistirà en unes butlletes de descompte que trobareu als establiments adherits a l’Associació i que us entregaran els comerciants per cada compra a partir de 10€.

Hi ha dos tipus de butlletes, una pel valor de 0,50€ que podreu bescanviar per cada compra superior a 5€ i una butlleta de descompte d’1€ que podreu bescanviar en compres superiors a 15€ a tots els comerços associats. Podeu consultar la llista d’establiments de l’Associació a través del següent enllaç.

Aquesta campanya començarà el dia 22 de desembre i tindrà una durada fins el dia 6 de gener.

Us animem a tots a utilitzar aquestes butlletes i gaudir dels descomptes aplicats, aprofitant per realitzar les vostres compres de Nadal als comerços associats del poble.Bosses Asociació Comerciants Celrà

 

A part de les butlletes de descompte també hem realitzat uns bolígrafs i unes bosses de mà de roba amb el logotip de l’Associació de Comerciants i el nom dels establiments associats. Tant les bosses com els bolígrafs els trobareu també als comerços associats. No us quedeu sense!

FES POBLE, COMPRA A CELRÀ!


Carrer Bòbiles, 9 - 17460 Celrà - Tel. 972 493 254 - info@comerciantsdecelra.com

Avís legal kreadora